Tandblekning

 

 

Tandblekning BrilliantSmile

 

 

 

Varför BrilliantSmile?

Efter mer än tio år i branschen har över 200 000 kunder blekt tänderna med BrilliantSmiles metod. Med andra ord har BrilliantSmile samlat på sig gedigen klinisk erfarenhet över åren, och har en stor kundbas som kvitto på att metoden fungerar.

Samtliga produkter i BrilliantSmiles sortiment är noggrant utprovade och utvecklade för att effektivt göra tänderna vitare, utan att skada emaljen.

Tandblekning på 1 timme

Med vår lasertandblekning får du vitare tänder direkt. Lampan används i kombination med en blekgel som appliceras på dina tänder.

Behandlingen är mycket effektiv och bleker dina tänder i snitt 8 skalor ljusare. Själva blekningen tar 3 x 20 minuter

(eller 3x10 beroende på hur känsliga tänder man har) och hela behandlingen inklusive förberedelser tar ca 1,5 timme.

Så här går behandlingen till

• Vi mäter den ursprungliga tandfärgen mot vår tandfärgskala

• Tandkött och slemhinnor skyddas

• Blekningsgel appliceras på tänderna

• Lampan är aktiv under 3 x 20 minuter och bleker under denna tid tänderna

• Efter behandlingens slut har tänderna blivit i genomsnitt 8 nyanser ljusare

Värt att veta

Tandblekning är en väletablerad företeelse inom kosmetisk tandvård. Blekningsprocessen är effektiv på de flesta missfärgade tänder.

Mörkare fläckar som orsakats av antibiotika kan vara svårare att behandla. Graden av vithet varierar från person till person beroende på tändernas struktur.

Frågor och svar om tandblekning

Varför blir tänder missfärgade?

Naturligt åldrande, kaffe, te, cola, rödvin och tobak gör tänder missfärgade. Antibiotika och flour kan även orsaka missfärgningar under den tid då tänderna växer.

Vad är tandblekning?

Tandblekning innebär att en blekningsgel placeras på dina tänder. Blekningsgelen innehåller väteperoxid som bleker missfärgad emalj och dentin. Tandens struktur ändras inte, det är tandens färg som blir ljusare. Behandlingstiden vid tandblekning kan påskyndas på klinik genom blekning med laserlampa.

Finns det några biverkningar?

Blekning kan hos en del personer orsaka tillfällig tandkänslighet med ilningar 1 - 3 dagar efter behandlingen.

Är tandblekning farligt?

Omfattande forskning och kliniska studier visar att tandblekning under överinseende av utbildad personal är säker för tänder och tandkött. Idag finns det en gedigen mängd vetenskaplig information om professionell tandblekning som visar att behandlingen är både effektiv och säker.

Hur mycket ljusare blir mina tänder?

Exakt hur mycket vitare dina tänder blir beror bl.a. på vilken färg de har från början. Gulaktiga tänder är ofta enklare att bleka än tänder i gråare toner.

Hur länge varar resultatet?

Dina tänder kommer alltid att vara ljusare än de var innan behandlingen. Vill du behålla ett nyblekt utseende kan du fräscha upp dina tänder genom att bleka dem igen efter ett par år.

Pris

Ordinarie pris 3995 kr för komplett behandling.

 

Copyright © All Rights Reserved Bromma Laserklinik | 2014