Behandlingar

 

Avbokning av tid måste ske 24 timmar innan besöket

i annat fall debiteras 50% av ordinarie pris.

 

 

Kemisk peeling


TEBISKIN ENERPEEL

GÅRDAGENS KEMISKA PEELS OCH TEKNOLOGI ÄR HISTORIA...


Glöm smala sortiment med få syra substanser som begränsar resultaten och enbart ger optimal effekt för en mindre målgrupp. Erbjud istället Dina kunder individuellt anpassade professionella behandlingar. Ett brett utbud av syra substanser i varierade koncentrationer som ger specifika problemlösningar, oavsett karaktär, dessutom effektiva behandlingar med förebyggande anti-age vård. Glöm också osmidiga applikationer med penslar, tops och tussar. Erbjud istället hygieniska dosampuller som gör var behandling kontrollerad, enkel och optimal.

ENERPEEL®, tillverkade av General Topics, är ett kvalitetssäkrat och patenterat koncept med väldokumenterad effekt för alla hud typer. Behandlingarna är snabbverkande och effektiva med få eller inga sidoeffekter. Konceptet bygger på en unik bevisad teknologi i potenta styrkor utan look-a-likes.


FRAMTIDENS PEELS ÄR REDAN HÄR!


ENERPEEL® har revolutionerat marknaden och satt en ny nivå för Kemiska Peels. Alla Peels är regulatoriskt korrekta (enligt Läkemedelsverkets direktiv för Medicintekniska produkter) med substanser och koncentrationer som ger Dig förutsättning att erbjuda resultat långt utöver kosmetikaklassade Peels. Kvalitetssäkrad tillverkningsprocess enligt ISO 13485.


- Din garanti för högsta kvalitet.


TEBISKIN'S BEHANDLINGAR GÖRS MED KEMISKA PEELS I POTENTA STYRKOR.

SNABBVERKANDE KLINIKBEHANDLINGAR MED TYDLIGA RESULTAT!

 

- Samtliga Peels obuffrade och CE-märkta (Medicintekniska)

- Patenterad tillsats för högre och jämnare absorption

- Patenterad transportör för maximal djupverkan med minimal ytpåverkan

- Hygieniska dospackade ampuller

- Marknadens bredaste utbud av Kemiska Peelsubstanser

- Samtliga verkningsmekanismer - Syrafrätande/Toxisk/Metabol

- För alla indikationer - Acne/Rosacea/Pigment/Åldrad hud

- För alla hudtyper (Fitzpatrick I-VI) och alla ålderstyper (Glogau I-IV)

- Väldokumenterat - Vetenskapligt bevisat effektivt

 

Medicintekniskt klassade Peels (Klass IIa - III).

 

……………………

 

ICE PEEL

Icepeel KEMISK PEELING + CRYOTERAPI

 

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

 

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

 

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.


MULTIFUNKTIONELL BEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER

 

ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hud typer. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

 

……………………

 

Beauty Pen

 

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

 

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

 

- Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)

- Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)

- Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)

- Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)

- Rodnad hy/Kärl

- Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

 

……………………

 

Fillast

 

MODELLA Logo ReverseBEAUTY IS SCIENCE!

HYALURONSYRABASERAD ANTIAGE-VÅRD

 

FILLAST® har genom innovativ vetenskap och forskning utvecklat H.A.T. (Hyaluronic Acid Technosophy). En komplex teknologi av den naturliga substansen i huden som kallas Hyaluronsyra. FILLAST® är ett koncept av avancerad AntiAge-vård där den biologiska tillgängligheten av den värdefulla Hyaluronsyran stimuleras. FILLAST® tillför även bioteknologisk Hyaluronsyra i dess renaste beståndsdel och minsta molekyl samt motverkar dess nedbrytning. Allt för att bevara en ungdomlig fräschör.

 

FILLAST® är för alla hud typer, inklusive känslig hud. Speciellt designat för den medvetna konsumenten med höga krav på avancerad hudvård.

 

EXKLUSIV HUDVÅRDSSERIE

FILLAST® Technological Luxury, är avancerad hudvård i högteknologisk formula med inriktning att motverka hudens åldrandeprocess. En kort serie med Rengöring, Dag-/Nattkräm, Ögonkräm, Serum och Specialprodukter för den medvetna och kräsna kunden.

 

- Tar bort döda hudceller genom ”softpeel”-effekt

- Ökar hudens fukthalt

- Skapar lyster och vitalitet

- Stärker hudens barriär

- Aktiverar förnyelseprocessen

- Stimulerar för fasthet och elasticitet

- Minimerar rynkor och linjer

 

……………………

 

Fransar & bryn

 

- Frans + bryn + plock   485 kr

- Frans + bryn ej plock  390 kr

 

……………………

 

Ansiktsbehandling

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING  60 min - 1290kr

 

- Rengöring

- Hudanalys

- Ånga

- Peeling

- Porrengöring

- Dekolletage- och ansiktsmassage

- Ansiktsmask

- Hårbottenmassage

- Ögoncreme serum

- Dagcreme

 

+ tillägg frans + bryn färgning    150kr

+ kemisk peeling                          700kr

 

……………………

 

Produkter för akne

 

Kombitabletter för rosacea och akne

 

NYHET!

Äntligen har kombitabletterna för produktserierna Rosacure och Aknicare kommit in! Understödjande och lindrande preparat speciellt för dig som redan använder dessa hudvårdsprodukter eller som lider av akne eller rosacea.

 

Den första och enda antibiotikafria akne- och rosaceabehandlingen för invärtes bruk. Komplement till utvärtes preparat för optimal synergieffekt. Kan utan problem också kombineras med andra kosttillskott samt ordinerad antibiotika.

 

AKNICARE COMBI

Huvudingredienser: Epigallocatechin Gallate (EGCG), Niacin, Zink Gluconate.

Bevisad effekt på Aknens grundorsaker: Hyperkeratinisering, hyperseborré, bakteriell kolonisation och inflammation.

 

ROSACURE COMBI

Huvudingredienser: Silymarin, MSM, Zink Gluconate.

Bevisade effekter: Antioxidant-, antiinflammatorisk-, rodnadshämmande-, antiangionetisk- och kärlreparerande effekt.

 

……………………

 

Lipvoltage

 

LIPVOLTAGE THE POWERHOUSE

- EN REVOLUTIONERANDE INNOVATION FÖR DINA LÄPPAR!


LipVoltage The Powerhouse är förmodligen marknadens mest effektiva LipPlumper. Med trippelverkande effekt får Dina läppar en naturlig fyllighet och färg. Regelbunden användning bevarar läpparnas fylliga kvalitet och stimulerar för ökad fasthet.

 

I LipVoltage The Powerhouse samverkar 3 egenskaper i perfekt harmoni för att skapa maximal läppvolym. LineFill återställer volym, MaxiLip ger 3D-effekt och VoluLip med Peptider och Hyaluronsyra återfuktar. Resultatet, väldefinierad läppkontur med maximal plumpingeffekt. Läpparna får naturligt intensifierad färg genom ökad blodcirkulation och med NG Shea Butter förbättras läpparnas kvalitet för en smidig och sammetslen känsla.

 

……………………

 

IPL-behandling

 

Allmänt

 

Vår IPL-terapeut är utbildad och certifierad och har långt erfarenhet inom yrket och många nöjda kunder i bagaget. För att genomgå en

 

IPL-behandling hos oss krävs det att du är minst fyllda 18 år eller är i målsmans sällskap.

 

Permanent hårborttagning/behandling av pigmentfläckar/solfläckar/ytliga blodkärl/hudföryngring är en välprovad och noga testad metod. Hur många behandlingar som krävs är beroende av mängden hårstrån (mörka hårstrån svarar bättre än ljusa, gråa och röda), hudfärg (ljusare hud är lättare att behandla än mörkare hud), grovlek på hårstrån (tjockare hårstrån är lättare att behandla än tunnare).

 

Före behandling

 

Kunden har det fulla ansvaret för att det behandla området ej utsätts för solljus/solarieljus under behandlingsperioden och är fullt medveten

 

om att brännskador kan förekomma och kan hålla i sig i upp till 6 mån OM solning närmare än 6-8 veckor före behandling skulle förekomma. Kunden är skyldig och bär ansvaret att terapeuten underrättas om eventuella sjukdomar som följer samt om solning förekommit 6-8 veckor före behandling. Innan din behandling genomförs alltid en konsultation där vår terapeut undersöker kundens hud och kunden läser igenom

 

våra villkor och fyller i ett medgivandeformulär. Kunden är skyldig genom ett skriftligt medgivandeformulär att meddela om några mediciner förtäres, om sjukdomar och tillstånd som diabetes, hudallergi, psoriasis, eksem, herpes förekommer eller om kunden har några implantat inopererat i närheten av det behandlade området. Gravida och ammande behandlas EJ på grund av hormonförändringar i kroppen. Brun utan solprodukter bör ej användas under de närmaste 2 veckorna före behandling. Olika krämer på huden skall undvikas 24h innan behandling.

 

Efter behandling


Behandling av IPL varierar från person till person och antalet behandlingar kan aldrig bestämmas i förväg och vissa personer är ej mottagliga

 

för behandlingen och önskad resultat inte kan uppnås. Därför kan man inte garantera till 100 % att behandlingen förblir permanent på grund av senare hormonella förändringar. Det behandlade området får ej utsättas för solning de närmaste 14 dagarna efter behandling, du bör alltid skydda din hud med solskyddsfaktor vid solning. Efter behandling kan rodnad och lättare blåsbildning förekomma inom de närmaste 42 timmarna. Kunden är medveten om att det finns en liten risk för ärrbildning vid behandling. Kunden är medveten om att tiden mellan varje behandling är ca 4-12 veckor. Träning och bastubad bör undvikas samma dag som behandling då huden kan bli röd och irriterad. Området bör efterbehandlas de 2-3 nästkommande dagarna med parfymfri, mjukgörande kräm.

 

……………………

 

IPL-Hårborttagning

 

Människan har flera hundratusen hårfoliklar som alla inte växer på samma gång. Man delar växtcykeln i tre faser: växtfas, övergångsfas och vilofasen. I regel befinner sig endast 20-30% av hårfoliklarna i växtfas samtidigt. Det är endast under växtfasen som man kan förstöra hårsäcken då folikeln är aktiv och en effektiv behandling resulterar i eliminering och förstörelse av hårproducerande celler.

 

Permanent hårborttagning:Principen bakom hårborttagning med laserljus är att mörkt pigment (från ljusbrun till svart hårfärg) absorberar strålningsenergin som då omvandlas till värme som hettar upp hårsäcken till 70 ° under några millisekunder.

 

……………………

 

IPL-Hudföryngring

 

IPL-behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen.

 

……………………

 

IPL-Pigmentborttagning

 

I vår hud finns jämnt fördelade celler(melanocyter) som vid solbestrålning producerar pigment. Huden blir brun. Vid ökad eller minskad pigmentbildning får man ibland ljusare eller mörkare hud partier. Födelsemärken och leverfläckar visar anhopningar av pigmentbildande celler. Fläckarna kan ibland vara hårbevuxna, ibland något upphöjda. Med åren ökar antalet pigmentfläckar, som ett utryck för samlad ljusstimulering. Tunna ytliga pigmentfläckar och pigmenterade ojämnheter kan behandlas med IPL.

 

……………………

 

IPL-Ytliga blodkärl

 

Vid laserbehandling används ljus av en enda våglängd och med högt energiinnehåll. När ljuset absorberas (tas upp) av blodets färgämne, hemoglobin, så att kärlväggen kollapsar. Är kärlet mindre så försvinner det omedelbart. Är det lite större kan det behövas några veckor innan hudens immunförsvar forslat bort det. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanrum.

 

……………………

 

IPL-Acne

 

En mycket vanlig hudåkomma som drabbar väldigt många tidigt i puberteten. Det beror på en inflammation i talgkörtlarna som omger håren i ansiktet och på överkroppen. Svårighetsgraden av acne tilltar och når ett maximum i 17-19 års ålder, för att sedan avta hos de flesta och försvinna helt omkring 20-25 årsåldern. Vissa känsliga personer kan dock ha sina acneproblem ända upp i 40-årsåldern eller längre och andra kan få acneproblemen sent i livet, så kallad acne tarda eller vuxenacne.

 

……………………

 

Diatermibehandlingar

 

Diatermi är en behandling som används för att ta bort hår eller bränna bort godartade hudtumörer.

Cuperose, Vidgade venkapillärer – teleangiektasier –cuperose

 

Ett annat vidgat kärl är spindelnaevus eller spider. Spider är ett senilt hämangiom (blodkärlssvulst).

Ytterligare ett vidgat blodkärl är cherry spot (spider utan ben)

 

Vårtor orsakas av ett virus och har papiller som lätt blöder om dessa irriteras. Dessa papiller kan uppfattas som rötter och syns som mörkare prickar. Den mörka färgen kommer av levrat blod. Vid en diatermibehandling koaguleras vävnaden och bränningen framkallar en skorpbildning. Målet är att koagulera all vävnad i vårtan. Man kan lätt se när vårtan är färdig behandlad. Då ska den naturliga hudstrukturen återfinnas, på fingrarna syns det lättast då man ser ett jämnt mönster i fingeravtrycken. Alla dessa kärlutvidgningar går att åtgärda med diatermi.

 

……………………

 

BeautyPen Therapy

med "KollagenSverige" 2013

 

Vad kan behandlas med metoden?  

 

- Åldrad hud

- Solskadad hud

- Rynkor & Linjer, (lyft & föryngring)

- Ärr (akne, kirurgiska, brännskador)

- Hudbristningar

- Håravfall

- Minskar hudens porstorlek

- Kollagenstimulering

- Fastare Hud

- Trött och glåmig hud

- Celluliter

 

Hur man använder kollagenet med microneedling!

BeautyPen ersätter dagens dermaroller.

- Minimal epidermal skada

- Mindre smärta

- Mindre blödning

- Mindre tid

- 1-2 dagars återhämtning

- Lätt att använda

 

Kollagen är ett viktigt protein, Cirka 60% av våra kroppar består av bindväv och kollagenet utgör cirka 80% av denna bindväv. Kollagen kan liknas vid kroppens eget lim som håller samman vår kropp. Vår motståndskraft mot olika sjukdomar, vårt utseende och livslängd är direkt beroende av kvaliteten på kroppens kollagen. Kollagenet finns inte i kroppen i samma mängd livet ut. Det är i ständig förändring.

 

Från 25-års ålder börjar kollagenet brytas ned och försämras samtidigt som kroppens egen produktion av kollagen minskar successivt. Huden blir allt tunnare, utvecklar rynkor, pigmentfläckar och förlorar sin spänst. Hudens förmåga att skydda våra kroppar mot temperaturförändringar, virus och bakterier blir allt svagare.

 

- Behandlingen skapar temporära mikrokanaler med mikroblödningar i vävnadens extracellulära utrymme.

 

- Blodplättar läcker ut och identifieras av fibroblasterna. Den inflammatoriska processen som bildas skapar en intensiv aktivitet i vävnaden och naturliga tillväxt och reparations faktorer frigörs.

 

- Nedslussning av kollagen ger behandlingen utomordentlig boost och vaskulära strukturer normaliseras och kollagentillväxten ökar markant.

 

……………………

 

Kemisk peeling

 

En kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.

 

Vad får man ut av en kemisk peeling?

 

Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

 

Du kan förbättra:

- Acne och acneärr

- Åldersfläckar och solfläckar

- Fina linjer och rynkor

- Fräknar

- Ojämn hudpigmentering

- Grov hud och fjällande hud

- Ärr

- Solskadad hud

 

Så här går en behandling till:

Behandlingen varierar beroende på vilken peelingform man använder. Vid en AHA-peeling appliceras syran på aktuellt behandlingsställe och får verka i några minuter. Under behandlingen kan en stickande eller svidande känsla uppstå. Vid en TCA-peeling applicerar man syralösningen ett visst antal gånger, tills man nått önskvärt behandlingsdjup. Denna behandling kan kännas lite mer, många beskriver känslan som ”brännande”.

 

Att tänka på efter behandlingen

 

Efter en AHA-peeling brukar huden fjälla lätt och en rodnad uppstå. Den lite starkare TCA-behandlingen blir rodnaden ofta mer omfattande och huden kan även svullna upp. Ibland förekommer även ytligare sår samt missfärgningar. Några dagar efter behandlingen brukar huden börja flagna. Sådana följdbesvär oftast snabbt övergående och avtar någon eller några veckor efter behandlingen. Viktigt att komma ihåg, är att huden blir mycket känslig för solljus tiden efter behandlingen. Viss ojämnhet kan uppstå i pigmenteringen på grund av behandlingen, och det är därför viktigt att inte utsätta huden för direkt solljus under de närmsta månaderna efter behandlingen. Använd alltid en sollotion med mycket hög solskyddsfaktor vid vistelse utomhus.

 

……………………

 

Botox

 

Botox är en mycket väl beprövad metod att behandla linjer i panna, glabella (mellan ögonbrynen) samt runt ögonen.

 

Behandlingen fungerar så att man injicerar Botox i de musklerna som drar ihop huden vid olika ansiktsuttryck, dessa muskler slappnar då av och förlorar förmågan att dra ihop sig. Detta gör i sin tur att huden kan slappna av och släta ut sig.

Hållbarheten varierar från person till person men rent generellt kan man säga att man får längre och längre hållbarhet per utförd behandling.

 

Observera att full effekt inte uppnås förrän efter 10 -14 dygn. Därför bokas alltid ett återbesök in för att bedöma resultatet.

 

Efter 3-4:e behandlingen kan resultatet stå sig upp till 12 månader. Man ska dock räkna med att man behöver fylla på inom 4-6 månader efter sin första behandling. Botox injektioner är en mycket säker metod.

 

……………………

 

Restylane

 

Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 10 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

 

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

 

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart.

 

Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader.

 

För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

 

Effekten och säkerheten hos Restylane har också bevisats i många kliniska studier.

 

……………………

 

Tandblekning BrilliantSmile

 

Varför BrilliantSmile?

 

Efter mer än tio år i branschen har över 200 000 kunder blekt tänderna med BrilliantSmiles metod. Med andra ord har BrilliantSmile samlat på sig gedigen klinisk erfarenhet över åren, och har en stor kundbas som kvitto på att metoden fungerar.

 

Samtliga produkter i BrilliantSmiles sortiment är noggrant utprovade och utvecklade för att effektivt göra tänderna vitare, utan att skada emaljen.


Tandblekning på 1 timme

Med vår lasertandblekning får du vitare tänder direkt. Lampan används i kombination med en blekgel som appliceras på dina tänder.

 

Behandlingen är mycket effektiv och bleker dina tänder i snitt 8 skalor ljusare. Själva blekningen tar 3 x 20 minuter (eller 3 x 10 beroende på hur känsliga tänder man har) och hela behandlingen inklusive förberedelser tar ca 1,5 timme.

 

Så här går behandlingen till

Vi mäter den ursprungliga tandfärgen mot vår tandfärgskala

- Tandkött och slemhinnor skyddas

- Blekningsgel appliceras på tänderna

- Lampan är aktiv under 3 x 20 minuter och bleker under denna tid tänderna

- Efter behandlingens slut har tänderna blivit i genomsnitt 8 nyanser ljusare

 

Värt att veta

Tandblekning är en väletablerad företeelse inom kosmetisk tandvård. Blekningsprocessen är effektiv på de flesta missfärgade tänder.

 

Mörkare fläckar som orsakats av antibiotika kan vara svårare att behandla. Graden av vithet varierar från person till person beroende på tändernas struktur.

 

Frågor och svar om tandblekning

- Varför blir tänder missfärgade?

Naturligt åldrande, kaffe, te, cola, rödvin och tobak gör tänder missfärgade. Antibiotika och fluor kan även orsaka missfärgningar under den tid då tänderna växer.

 

- Vad är tandblekning?

Tandblekning innebär att en blekningsgel placeras på dina tänder. Blekningsgelen innehåller väteperoxid som bleker missfärgad emalj och dentin. Tandens struktur ändras inte, det är tandens färg som blir ljusare. Behandlingstiden vid tandblekning kan påskyndas på klinik genom blekning med laserlampa.

 

- Finns det några biverkningar?

Blekning kan hos en del personer orsaka tillfällig tandkänslighet med ilningar 1 - 3 dagar efter behandlingen.

 

- Är tandblekning farligt?

Omfattande forskning och kliniska studier visar att tandblekning under överinseende av utbildad personal är säker för tänder och tandkött. Idag finns det en gedigen mängd vetenskaplig information om professionell tandblekning som visar att behandlingen är både effektiv och säker.

 

- Hur mycket ljusare blir mina tänder?

Exakt hur mycket vitare dina tänder blir beror bl.a. på vilken färg de har från början. Gulaktiga tänder är ofta enklare att bleka än tänder i gråare toner.

 

- Hur länge varar resultatet?

Dina tänder kommer alltid att vara ljusare än de var innan behandlingen. Vill du behålla ett nyblekt utseende kan du fräscha upp dina tänder genom att bleka dem igen efter ett par år.

 

Ord pris för komplett behandling: 3995 kr